MARCA CIUTAT 2009 (19 i 20 de juny a Roses).

Liked this post? Share with others!

Seminari Marca Ciutat 2009, l’únic seminari sobre citymarketing que es fa a Catalunya i que enguany es realitzarà el 19 i 20 de juny a Roses (Empordà).

En aquesta segona edició s’han introduït novetats importants com l’espai tallers i l’speech corner, per tal que el seminari esdevingui el punt de trobada per a tota la gent del sector que busca trobar les noves tendències i les experiències d’èxit en el posicionament i la comunicació de les ciutats. Enguany, els temes del seminari seran la creació de marca de la ciutat (citybranding) i la comunicació de la ciutat. De totes maneres, es pot accedir a tota la informació del Marca Ciutat a la web que s’ha creat: www.marcaciutat.com.
És un seminari important en el sector de la comunicació política i el màrketing i pot ser d’interés per a totes les persones interessades en la comunicació, la política, el disseny, etc.

Tota la informació sobre les inscripcions es pot trobar a:
www.marcaciutat.com

Subscribe to our newsletter

Collect visitor’s submissions and store it directly in your Elementor account, or integrate your favorite marketing & CRM tools.

Do you want to boost your business today?

This is your chance to invite visitors to contact you. Tell them you’ll be happy to answer all their questions as soon as possible.