Presentació del manifest AGE 2019

//Presentació del manifest AGE 2019

Presentació del manifest AGE 2019

Presentació del manifest “Assolint l’equitat de drets i dignitat per les persones grans” el 5 d’octubre a les 12 hores a l’Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona.

En el marc del Dia Internacional de les Persones Grans, la plataforma AGE Platform Europe, en col·laboració amb el Parlament Europeu (Oficina a Barcelona) i la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, presentarà un manifest elaborat amb l’objectiu d’assegurar la inclusió de programes adreçats a assegurar l’equitat i els drets humans de les persones grans en l’agenda del futur Parlament Europeu post-eleccions al maig 2019 i de la Comissió Europea resultant.

El Parlament Europeu ha estat capdavanter en la defensa de la justícia social i l’equitat. Les eleccions al Parlament Europeu 2019 esdevenen un punt d’inflexió per a la Unió Europea que, amb urgència, ha d’enfortir la seva connexió amb la ciutadania i representar el seu interès. Cal una Unió Europea d’avantguarda on no només contin l’economia i el creixement, sinó que es prenguin mesures concretes per garantir que totes les persones es tinguin en compte i es puguin empoderar per a dur a terme una vida activa i autònoma independentment de l’edat, el sexe, la raça o l’origen ètnic, la religió, la discapacitat o orientació sexual.

Per aquest motiu, el manifest i les presentacions que s’organitzaran en algunes ciutats referents d’arreu del territori de la Unió Europea, han de ser un pont per visibilitzar la discriminació que pateixen les persones grans, sensibilitzar tots els àmbits de la societat, especialment l’àmbit institucional polític i empoderar la ciutadania per impulsar la coresponsabilitat i la participació per assolir l’equitat de drets i dignitat per les persones grans.

Perquè hi hagi un ressò i efecte multiplicador, partint dels actes emmarcats a la Setmana de la Gent Gran i fins les eleccions al Parlament Europeu 2019, es essencial la participació de tothom.

INSCRIPCIONS: Les inscripcions es realitzaran des de la Fundació Aroa centralitzades a través de formulari i/o directament a l’adreça de correu electrònic manifestage2019@fundacioaroa.org

En el moment de la inscripció es demanarà les següents dades: Nom i Cognoms, Entitat o Institució a la que representen i DNI.

Per | 2018-09-14T15:54:33+00:00 setembre 14th, 2018|ACTIVITATS/DADES|Comentaris tancats a Presentació del manifest AGE 2019