NOVA VERSIÓ EN LÍNIA DEL PROGRAMA ERASMUS+

//NOVA VERSIÓ EN LÍNIA DEL PROGRAMA ERASMUS+

NOVA VERSIÓ EN LÍNIA DEL PROGRAMA ERASMUS+

El programa Erasmus+ ha afegit una versió en línia a les seves accions de mobilitat, amb la finalitat de connectar a més estudiants i joves de països europeus i dels països veïns del sud de la UE.

La Comissió Europea ha posat en marxa aquesta iniciativa per fomentar el diàleg intercultural i millorar les competències de, com a mínim, 25.000 joves a través d’instruments d’aprenentatge digital al llarg dels propers dos anys. Aquesta versió online connectarà a joves, animadors juvenils, estudiants i acadèmics de països europeus i dels països veïns del sud a través de debats amb un moderador, grups de projectes transnacionals, cursos en línia oberts i formació en el camp de la defensa dels interessos col·lectius.

El projecte abasta els 33 països d’Erasmus+ i els països de la riba sud de la Mediterrània: Algèria, Egipte, Israel, Jordània, Líban, Líbia, Marroc, Palestina, Síria i Tunísia.

Més informacióComissió Europea

Per | 2018-04-10T09:14:07+00:00 abril 10th, 2018|NOTICIES|Comentaris tancats a NOVA VERSIÓ EN LÍNIA DEL PROGRAMA ERASMUS+