MÉS DE 150 ALUMNES TARRAGONINS REFLEXIONEN I DEBATEN SOBRE “LA IDEA D’EUROPA”

//MÉS DE 150 ALUMNES TARRAGONINS REFLEXIONEN I DEBATEN SOBRE “LA IDEA D’EUROPA”

MÉS DE 150 ALUMNES TARRAGONINS REFLEXIONEN I DEBATEN SOBRE “LA IDEA D’EUROPA”

Què és Europa? Quina és la imatge que ens arriba del vell continent? Quin serà el seu present? I el seu futur? Més de 150 alumnes de Batxillerat de l’Institut de Tarragona i el Col•legi la Salle s’han reunit aquest matí al Palau de Congressos de Tarragona per veure l’obra “La idea d’Europa”.

Es tracta d’un monòleg, dirigit per Òscar Intente i inspirat en la conferència del pensador George Steiner, que reflexiona sobre qüestions relatives a la Unió Europea, amb l’objectiu de despertar la inquietud dels espectadors sobre la seva pròpia identitat i cultura europea.

L’obra gira al voltant dels principis i valors europeus, en un muntatge on la música de l’acordió de Ferran Martínez també hi té un paper important. Tot passa en un ambient de cafè que es converteix en un espai de debat, amb diaris, escacs, reflexions, trobades… tot plegat acaba sent una àgora i un embrió de revolucions que acaba portant el debat als espectadors que omplien la sala, en aquest cas alumnes tarragonins a punt de fer la majoria d’edat. Finalment vaig participar amb els alumnes intercanviat opinions i exposat diferents postures sobre Europa, en un interessant debat promogut l’oficina Europe Direct Tarragona (EDTgn), organitzadora de l’acte. L’obra tornarà als escenaris de Tarragona el primer trimestre i a finals de 2019.

+INFO: http://blocs.tarragona.cat/europedirect/2018/10/26/mes-de-150-alumnes-tarragonins-reflexionen-i-debaten-sobre-la-idea-deuropa/

Per | 2018-10-30T13:14:35+00:00 octubre 30th, 2018|ACTIVITATS/DADES|Comentaris tancats a MÉS DE 150 ALUMNES TARRAGONINS REFLEXIONEN I DEBATEN SOBRE “LA IDEA D’EUROPA”