Lleida és un dels 168 municipis europeus que han estat escollits com a Ciutat Cultural i Creativa, dins d’un nou programa que impulsa la Comissió Europea. El “Monitor de les Ciutats Culturals i Creatives”, que es va posar en marxa el passat juliol, posa en relleu l’èxit de les ciutats europees seleccionades en el camp de la Cultura i la Creativitat i vol esdevenir una eina per a l’aprenentatge mutu, per difondre les accions d’aquests municipis i crear xarxa entre ells.

L’avaluació del programa “Monitor de les Ciutats Culturals i Creatives” destaca que Lleida és seu, com a mínim, de dos festivals culturals internacionals. Barcelona i Lleida són les úniques ciutats catalanes seleccionades en la primera edició d’aquest programa.

El “Monitor de les Ciutats Culturals i Creatives” ofereix dades comparables sobre com actuen les ciutats europees en el camp de la cultura i la creativitat, i subratlla com els seus resultats contribueixen al desenvolupament social, al creixement econòmic i a la creació d’ocupació.

Més informacióAjuntament de Lleida