Davant les properes eleccions al Parlament Europeu, al maig de 2019, creiem necessari el debat, reflexió i participació de la ciutadania entorn l’aportació de les dones en la construcció d’Europa i la necessitat d’incidir per garantir els drets humans de les dones i assolir una igualtat de gènere efectiva, com a focus imprescindible per construir el futur d’Europa, des d’un dels seus valors fonamentals i que afecta a tots els àmbits de la societat.                                       

Per assolir aquest objectiu proposem la campanya d’incidència #eleccionseuropees2019 #FemEU2019 amb tot un seguit d’activitats i accions que es duran a terme els propers mesos.

Organitzarem dues jornades de debat amb expertes i expertes referents dels àmbits polític, social, econòmic i dels mitjans de comunicació de l’àmbit local, nacional i europeu.

La campanya també arribarà als municipis d’arreu de Catalunya on s’organitzaràn trobades amb la ciutadania, les entitats i col·lectius.

Tú també pots donar suport a la campanya, la força #FemEU és la suma i de la diversitat de les veus!
Omple el formulari de suport “Fem Europa amb mirada Feminista”

Descarrega’t la plantilla #FemEU2019, fes-te una foto i dóna suport a través de Twitter, Instagram o Facebook (@fem_eu2019) amb els hashtags #Fem_EU #Fem_EU2019 #eleccionsUE2019 #EP2019 #FeministEurope #WonemontheEEroad #thistimeimvoting

Primera Jornada: “Construïm el futur d’Europa amb mirada feminista”,  el proper 3 de desembre de 9 a 14h a l’Espai Francesca Bonnemaison (C/Sant Pere més baix, núm.7, Barcelona)

Aquesta jornada serà el punt de sortida de la campanya #FemEU2019!

Fes la teva inscripció a través d’aquest formulari: https://t.co/9jiSXbLIHf

Esperem comptar amb la teva presència i aportacions!

CONTACTA AMB NOSALTRES: fem_eu@fundacioaroa.org

 

Segueix i dóna suport a la campanya de participació i incidència per construir una Europa des de la mirada feminista que garanteixi els drets humans de les dones. 

https://www.facebook.com/femEU2019/
https://twitter.com/fem_eu2019
https://www.instagram.com/fem_eu2019/

Cartell Jornada

Inscripció Jornada

Programa Jornada

Formulari de suport

Plantilla de suport