“EUROPA a l’abast” a l’Escola “El Carme” de LLEIDA

//“EUROPA a l’abast” a l’Escola “El Carme” de LLEIDA

“EUROPA a l’abast” a l’Escola “El Carme” de LLEIDA

Vaig participar amb el  centre Europe Direct Lleida de l’Ajuntament de Lleida que va organitzar  dues sessions informatives sobre la UE i les oportunitats de mobilitat per als joves a estudiants de 4r d’ESO del col·legi “El Carme” de Lleida, en el marc del projecte Europa a l’Abast, que té com a objectiu que els alumnes d’ensenyament secundari, batxillerat i cicles formatius puguin comprendre la importància de la UE i com ens afecta en el nostre dia a dia, a través de sessions informatives.

Es van fer dues sessions a un total de 39 alumnes, que van permetre als estudiants conèixer la història de la Unió Europea, les seves institucions, què significa ser europeu i les oportunitats que ofereix Europa per als joves, com estades de pràctiques laborals o de voluntariat en un altre país.

+ INFO: Els centres interessats a acollir una sessió informativa, es poden posar en contacte amb el centre Europe Direct Lleida (Tel. 973 700675 / europedirectlleida@paeria.cat)

Per | 2018-10-30T12:12:41+00:00 octubre 30th, 2018|ACTIVITATS/DADES|Comentaris tancats a “EUROPA a l’abast” a l’Escola “El Carme” de LLEIDA