Aquest dilluns 4 de març l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i Fem_EU (www.fem-eu.org) han organitzat un debat per analitzar la representació i el lideratge polític de les dones a Europa. S’han posat sobre la taula els models que fomenten les desigualtats de gènere en l’àmbit de la política.

Les ponents que han participat en el debat (Ana Bernal Triviño, professora de la UOC i periodista, Ana Lucía Olivos Pairazamán, politóloga i membre de l’European Migration Advisory Board, i Neus Pociello Cayuela, directora de la Fundació Aroa i coordinadora de la campanya Fem_EU) han coincidit en la necessitat d’una política i governança feminista, que faciliti, promogui i visibilitzi la participació activa i el lideratge de les dones en la política, com a exercici del dret a la ciutadania plena i un instrument per la democràcia i la construcció d’una societat igualitària.

Durant l’acte es va comunicar la demanda registrada a CHANGE.ORG de RECLAMAR DONES EN LES PRESIDENCIES DE LES TRES PRINCIPALS INSTITUCIONS EUROPEES més rellevants (Comissió Europea, el Consell Europeu i el Parlament Europeu) perque estiguin presidides per 3 DONES!

ENLLAÇ  CHANGE.ORG: http://chng.it/7RfvvCgLxt

Per qualsevol informació sobre aquest l’acte o la demanda CHANGE.ORG podeu contactar a: info@fem-eu.org