Es van celebrar 3 sessions informatives sobre la UE i les oportunitats de mobilitat per als joves a l’Institut Torrevicens, en el marc de la 6a Setmana Tècnica d’aquest centre.

L’Europe Direct Lleida de l’Ajuntament de Lleida va oferir aquesta setmana la segona jornada “Europa a l’abast” als centres d’ensenyament d’aquest any 2018. Concretament, va oferir 3 sessions informatives sobre la UE i les oportunitats de mobilitat per als joves a l’Institut Torrevicens de Lleida, en el marc de la 6a Setmana Tècnica d’aquest centre.

Les xerrades es van adreçar a alumnes de CFGS de Laboratori biomèdic i Dietèticade Lleida, CFGM d’Higiene bucodental i Imatge per al diagnòstic, i a estudiants de primer de Batxillerat del centre, amb un total de 112 alumnes. Van ser a càrrec de Joaquim Millan, expert en mobilitat europea.

En aquestes xerrades es pretén que els joves puguin comprendre la importància de la UE i com ens afecta en el nostre dia a dia, què significa ser europeu i les oportunitats que ofereix Europa per als joves, mitjançant programes de mobilitat com l’Erasmus plus, estades de pràctiques laborals en empreses d’Europa o programes de voluntariat en un altre país, així com possibilitats de cercar feina en un altre país de l’Espai Econòmic Europeu a través de la xarxa Eures. A més, reben documentació adient a les franges d’edat corresponent.

Aquestes sessions, organitzades a petició dels propis centres d’ensenyament, formen part del programa treball del centre Europe Direct de Lleida que compta amb el suport de la Comissió Europea.

+INFO: http://www.paeria.es/cat/ajuntament/noticies.asp?Detall=True&IdNoticia=29980&Dia=-1&Mes=-1&Any=2018&IdDepartament=-1&TextCerca=&Consulta=False&PaginaAnterior=/cat/ajuntament/noticies.asp&Pagina=2