JOAQUIM MILLAN – Director d’EUROLOCAL (des de 2007)

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i diplomat en Comerç Internacional per la Facultat d’Econòmiques i Ciències Empresarials de la Universitat de Barcelona i l’Escola d’Administració d’Empreses.

Expert en relacions europees e internacionals.

Especialista en l’elaboració, gestió i execució de programes estratègics, plans d’acció i campanyes de difusió i comunicació.

Formador i conferenciant en temes europeus per diverses institucions, organismes, centre educatius i universitats. Ha estat professor associat a la Facultat de Ciències Jurídiques en Dret Internacional Públic de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Ha estat Secretari General del Consell Català del Moviment Europeu (CCME) i actualment es Vicepresident de relacions institucionals.

Impulsor durant la darrera campanya electoral (2019) al Parlament Europeu de la “European Feminist Platform” @femeuplatform i de la iniciativa “Europa en Blau” @europaenblau en el marc de la Conferencia pel futur d’Europa (COFOE 2021).

Membre de “Sostenibles.org” (think net que treballa per una nova mirada al present i futur amb sostenibilitat).

Actualment sóc soci de “Reputation Republik”, agencia internacional especialitzada en identitat pública, governança i diplomacia corporativa.

Col·laborador en diversos mitjans de comunicació.