Curs sobre la UE del CEI International Affairs – 2019

/, NOTICIES/Curs sobre la UE del CEI International Affairs – 2019

Curs sobre la UE del CEI International Affairs – 2019

El curs de la UE compta amb un gran prestigi que permet a l’estudiant assolir un alt grau d’especialització en assumptes europeus.

Curs sobre la Unió Europea: Els assistents al curs poden optar a un programa de pràctiques no remunerades d’un mes de durada en entitats públiques i privades que treballen en l’àmbit europeu.

La 41 edició d’aquest curs es desenvoluparà del 4 de febrer al 10 d’abril de 2019.

Objectius:
El curs de la UE permet a l’alumne adquirir coneixements teòric-pràctics sobre les institucions i les principals polítiques de la Unió Europea. A més, inclou sessions dedicades a l’accés als fons europeus així com a les oportunitats professionals que existeixen en el si de les institucions europees.
Aquest curs permet aprofundir en els coneixements de la Unió Europea en totes les seves vessants: socials, econòmiques i polítiques.

Dirigit a:
El curs de la UE s’adreça tant a professionals i funcionaris, com a estudiants de Màster o de Grau de les àrees de Dret, Ciències Polítiques, Gestió i Administració Pública, Ciències Econòmiques, ADE, Periodisme i Història entre d’altres.

+INFO: https://www.ceibcn.com/ca/curs-unio-europea

Per | 2018-11-14T16:41:37+00:00 novembre 14th, 2018|ACTIVITATS/DADES, NOTICIES|Comentaris tancats a Curs sobre la UE del CEI International Affairs – 2019