CONVOCATÒRIA DE PROPOSTES 2019 – PROGRAMA ERASMUS+

//CONVOCATÒRIA DE PROPOSTES 2019 – PROGRAMA ERASMUS+

CONVOCATÒRIA DE PROPOSTES 2019 – PROGRAMA ERASMUS+

El programa Erasmus+ ha publicat la nova convocatoria de propostes i comprèn les següents accions subvencionables:

1. Acció clau 1: Mobilitat de les persones per motius d’aprenentatge. Inclou: Mobilitat de les persones en l’àmbit de l’educació, la formació i la joventut i Graus de màster conjunts Erasmus Mundus
2. Acció clau 2: Cooperació per a la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques. Inclou les Associacions estratègiques en l’àmbit de l’educació, la formació i la Joventut; el desenvolupament de les capacitats en l’àmbit de l’educació superior i en l’àmbit de la Joventut, entre altres accions.
3. Acció clau 3: Suport a la reforma de les polítiques
4. Activitats Jean Monnet
5. Esport, que inclou les associacions en col·laboració; petites associacions en col·laboració; i esdeveniments esportius europeus sense ànim de lucre.

Les entitats públiques o privades que treballin en l’àmbit de l’educació, la formació, la joventut i l’esport, i també els grups de joves que treballen en l’àmbit de la joventut podran sol·licitar finançament per aquest programa.

Termini: diverses dates en funció de l’Acció Clau
Més informacióprograma Erasmus+

Per | 2018-11-01T14:38:05+00:00 novembre 1st, 2018|NOTICIES|Comentaris tancats a CONVOCATÒRIA DE PROPOSTES 2019 – PROGRAMA ERASMUS+