CAMPANYA DE LA UE PER REDUIR ELS RESIDUS DE PLÀSTIC D’UN SOL ÚS “BE READY TO CHANGE”

//CAMPANYA DE LA UE PER REDUIR ELS RESIDUS DE PLÀSTIC D’UN SOL ÚS “BE READY TO CHANGE”

CAMPANYA DE LA UE PER REDUIR ELS RESIDUS DE PLÀSTIC D’UN SOL ÚS “BE READY TO CHANGE”

En el marc de l’Estratègia Europea per al Plàstic, la Comissió Europea s’ha compromès a augmentar les mesures ja existents en els Estats membres de la UE per solucionar el problema dels residus plàstics al mar.

El 43% de tots els residus que contaminen els nostres mars procedeix de 10 tipus d’articles de plàstic d’un sol ús (com envasos de menjar, gots i tapes de plàstic, bastonets de cotó, coberts, globus, paquets i embolcalls, ampolles, bosses). Aquests objectes solen acabar a la natura un cop utilitzats, i sovint apareixen a les platges o es queden submergits als oceans. Són residus que tenen un impacte molt negatiu sobre els ecosistemes, la biodiversitat i fins i tot sobre la salut humana. Per lluitar contra aquesta situació, la UE ha establert un objectiu de reducció del 30% d’aquest tipus de residus, amb una sèrie de mesures contra l’ús d’aquests plàstics.

Més informaciócampanya “Be ready to change”

Per | 2018-09-08T15:45:57+00:00 setembre 8th, 2018|NOTICIES|Comentaris tancats a CAMPANYA DE LA UE PER REDUIR ELS RESIDUS DE PLÀSTIC D’UN SOL ÚS “BE READY TO CHANGE”