Arriben els Premis Europeus de Banda Ampla 2018

//Arriben els Premis Europeus de Banda Ampla 2018

Arriben els Premis Europeus de Banda Ampla 2018

Els European Broadband Awards són un esdeveniment anual on la Comissió Europea reconeix els projectes de desplegament de banda ampla a Europa. La convocatòria està oberta a tot tipus de projectes, independentment de la mida, la ubicació o les tecnologies utilitzades. La competència es dirigeix a les autoritats públiques nacionals, regionals i locals (com ara municipis, regions i administracions), així com grans i petits projectes de finançament privat que adopten models innovadors d’inversió, negoci o finançament.

Els projectes s’aplicaran i seran adjudicats en una de les cinc categories: models innovadors de finançament, negoci i inversió; reducció de costos i co-inversió en una futura infraestructura de prova; cohesió territorial en zones rurals i remotes; impacte socioeconòmic i capacitat de ser assequible; i obertura i competència.

Els guanyadors dels Premis Europeus de Banda Ampla 2018 seran anunciats a la Cerimònia de lliurament dels premis Broadband, que tindrà lloc a Brussel·les al novembre de 2018 en el marc dels dies de la banda ampla, i seran presentats per la Comissió Europea als mitjans de comunicació, el lloc web, butlletins i a la base de dades de bones pràctiques.

En el curs de les pròximes setmanes es publicarà més informació en referència a aquests premis.

Font: #FonsUECat
Per | 2018-05-12T15:58:38+00:00 maig 12th, 2018|NOTICIES|Comentaris tancats a Arriben els Premis Europeus de Banda Ampla 2018