El centre Europe Direct d’informació de la UE, conjuntament amb la Universitat de Lleida i altres entitats, ha programat diverses activitats per promoure la reflexió i la participació a les eleccions europees del 26 de maig.

Els dies 12 i 19 de març tindran lloc dues taules rodones a la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida, coorganitzades amb el centre d’Excel·lència Jean Monnet de la Universitat i el Centre de Documentació Europeu. La primera, “Reptes actuals de la Unió Europea” serà el 12 de març a la tarda, i la segona serà el dimarts 19 de març, sota el títol “Les eleccions europees i la defensa dels valors europeus”.

El 21 de març tindrà lloc la taula rodona “Construïm el futur d’Europa amb mirada feminista”, un debat entorn de l’aportació de les dones en la construcció d’Europa. Aquesta activitat està coorganitzada amb l’Àrea de la Dona de l’Ajuntament i la Fundació Aroa.

Finalment, el dia 27 hi haurà un debat-col·loqui à la Universitat de Lleida sobre “Què passaria si desaparegués la UE”, coorganitzat amb l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.

Més informació: Europe Direct Lleida