Jornada: “Construïm el futur d’Europa amb mirada feminista” 3D2018

//Jornada: “Construïm el futur d’Europa amb mirada feminista” 3D2018

Jornada: “Construïm el futur d’Europa amb mirada feminista” 3D2018

Davant les properes eleccions al Parlament Europeu ( #thistimeimvoting ), al maig de 2019, creiem necessari el debat, reflexió i participació de la ciutadania entorn l’aportació de les dones en la construcció d’Europa i la necessitat d’incidir per garantir els drets humans de les dones i assolir una igualtat de gènere efectiva, com a focus imprescindible per construir el futur d’Europa, des d’un dels seus valors fonamentals i que afecta a tots els àmbits de la societat.                                       

Per assolir aquest objectiu proposem la campanya d’incidència #eleccionseuropees2019 #FemEU2019 #thistimeimvoting amb tot un seguit d’activitats i accions que es duran a terme els propers mesos.

Organitzarem dues jornades de debat amb expertes i expertes referents dels àmbits polític, social, econòmic i dels mitjans de comunicació de l’àmbit local, nacional i europeu.

La campanya també arribarà als municipis d’arreu de Catalunya on s’organitzaràn trobades amb la ciutadania, les entitats i col·lectius.

CONTACTA AMB NOSALTRES:

Correu electrònic: fem_eu@fundacioaroa.org

#Fem_EU #Fem_EU2019 #eleccionsUE2019 #EP2019 #FeministEurope #WonemontheEEroad #thistimeimvoting

Primera Jornada: “Construïm el futur d’Europa amb mirada feminista”,  el proper 3 de desembre de 9 a 14h a l’Espai Francesca Bonnemaison (C/Sant Pere més baix, núm.7, Barcelona)

Aquesta jornada serà el punt de sortida de la campanya d’incidència #eleccionseuropees2019 #FemEU2019, perquè la futura agenda política europea, incorpori com a prioritat garantir l’igualtat de gènere i els drets humans de les dones.

Fes la teva inscripció a través d’aquest formulari: https://t.co/9jiSXbLIHf

Esperem comptar amb la teva presència i aportacions!

+INFO:  https://www.eurolocal-cas.com/fem-eu/

Per | 2018-11-19T20:37:35+00:00 novembre 19th, 2018|NOTICIES|Comentaris tancats a Jornada: “Construïm el futur d’Europa amb mirada feminista” 3D2018