CAMPANYA “EUROPA INVERTEIX EN TU” DEL EUROPE DIRECT LLEIDA

/, NOTICIES/CAMPANYA “EUROPA INVERTEIX EN TU” DEL EUROPE DIRECT LLEIDA

CAMPANYA “EUROPA INVERTEIX EN TU” DEL EUROPE DIRECT LLEIDA

El centre Europe Direct Lleida de la Paeria ha coproduït amb Lleida TV i amb el suport de la Comissió Europea, la campanya informativa “EUROPA INVERTEIX EN TU” amb l’elaboració d’una sèrie de 6 audiovisuals sobre la inversió de la Unió Europea a través dels programes europeus que fomenten el creixement, la innovació i l’ocupació.

La campanya, que recull exemples d’empreses lleidatanes que han rebut finançament europeu per a desenvolupar els seus projectes de creixement, té per objectiu donar a conèixer a la ciutadania les possibilitats ofertes per la UE per fomentar la superació de la crisi i la consecució d’un desenvolupament sostenible i de futur per als ciutadans europeus.

El centre Europe Direct Lleida ha estat un dels 4 centres seleccionats a Espanya per la Representació de la Comissió Europea per portar a terme una campanya d’informació i difusió sobre el Pla d’inversions de la UE, i sobre iniciatives i projectes que compten amb suport econòmic de la UE en favor de l’ocupació, el creixement o la inversió, desenvolupats en territori català.

Els vídeos s’emetran per Lleida TV, la xarxa de Televisions Locals de Catalunya i les xarxes socials (Twitter: @EDLleida / Facebook: @EDLLEIDA /Canal YouTube de la Paeria-Ajuntament de Lleida).

Per twitter la campanya es pot seguir amb el hashtag #investEU

Primer vídeo: Programa HORITZÓ 2020, projecte AGRIMAX (INDULLEIDA S.A.)

Per | 2017-06-12T12:27:51+00:00 juny 12th, 2017|ACTIVITATS/DADES, NOTICIES|Comentaris tancats a CAMPANYA “EUROPA INVERTEIX EN TU” DEL EUROPE DIRECT LLEIDA